Резултати от изминали търгове

В този под-форум на вашите въпроси ще отговарят събедни изпълнители, адвокати и консултанти, които са специалисти в търговете и публичните продажби на недвижими имоти.

Резултати от изминали търгове

Мнениеот Twentyone на 18 Яну 2010 16:19

Здравей, jores

Първо поздравления за полезния сайт.
Имам въпрос свързан с резултатите от изминали търгове. Например имало е имот който звучи интересно, но началната цена за търга е висока според мен и съответно не съм подавал документи/нямам контакти с ЧСИ или други лица с информация по случая. Срокът на публичната продан е изтекъл. Може ли да се получи информация за резултата от търга (в смисъл успешен/имаме продан или неуспешен) и ако е възможно къде може да се намери такава информация?

Знам че въпроса с платената цена е малко по-сложен при успешен търг, но в случая ме интересува по скоро дали търга е бил неуспешен.

Поздрави
Twentyone
 

Re: Резултати от изминали търгове

Мнениеот jores на 19 Яну 2010 09:39

Здравейте,
дали се е провел или не търга може да узнаете чрез съдебният изпълнител, на място веднага след търга, да проверите в края на последният ден за подаване на документи в деловодството на РС, където се провежда търга или да се обадите на СИ в същият ден и да попитате дали продажбата ще се състои.
jores
 
Мнения: 90
Регистриран на: 18 Мар 2009 22:23

Re: Резултати от изминали търгове

Мнениеот Twentyone на 19 Яну 2010 11:44

Здравейте отново,

Благодаря за детайлния отговор.

Приятен ден.
Twentyone
 


Назад към Консултирай се със специалисти

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

cron

© 2009-2012 Targ.bg Всички права запазени.

Уеб дизайн и изработка
Extensa Web Development

ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Европейски фонд
за регионално развитие
Инвестираме във вашето бъдеще
ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА
„Развитие на конкурентоспособността
на българската икономика” 2007-2013
www.opcompetitiveness.bg
Част от функционалностите на сайта са създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Рзвитие на конкурентноспособността на българската икономика”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от “Търг.бг” ООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този сайт отразява официалното становище на Европейския съюз или Договарящия орган.