Търг 26137

В този под-форум на вашите въпроси ще отговарят събедни изпълнители, адвокати и консултанти, които са специалисти в търговете и публичните продажби на недвижими имоти.

Търг 26137

Мнениеот zezi72 на 17 Мар 2011 10:31

Имотът предмет на търга фигурира на 2 различни места в имотниа регистър, ипотекаран към различни банки от едно и също лице като възбраната е вписана само на едното място. В обявлението не е упоменато нито името на длъжника, нито кой е взискателя (изглежда ми нарушение на чл.487 от ГПК без да съм юрист). Не става ясно дали и двата кредита са необслужваеми, и ако не са дали и двете банки са присъединени (общата сума на получения кредит е 180 000 евро). Моля коментирайте риска за участие в този търг (крайната дата е утре - 18.03.2011).
zezi72
 
Мнения: 7
Регистриран на: 22 Авг 2010 10:26

Re: Търг 26137

Мнениеот admin на 17 Мар 2011 12:00

Здравейте,
видимо нещата не стоят добре, без да се проследи пълната последователност на разпорежданията с имота няма как да се отговори за степента на риск.
Възможно е кредиторите да не са наясно за съществуването и на двете ипотеки. Посочените стари имотни партиди са различни.
Имота е обявяван няколко пъти за публична продажба и не е продаден, очевидно има проблем.
Най - удачно е да се свържете с ЧСИ водещо продажбата и да изложите наличните Ви факти, като потърсите яснота за разминаванията.

Поздрави,
"Проверете кой е пътят, по който вървите и каква е битката, която водите. Желаният от вас свят може да бъде спечелен, той съществува, той е реален, той е възможен, той е ваш." Айн Ранд
Аватар
admin
Site Admin
 
Мнения: 17
Регистриран на: 18 Мар 2009 16:20


Назад към Консултирай се със специалисти

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron

© 2009-2012 Targ.bg Всички права запазени.

Уеб дизайн и изработка
Extensa Web Development

ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Европейски фонд
за регионално развитие
Инвестираме във вашето бъдеще
ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА
„Развитие на конкурентоспособността
на българската икономика” 2007-2013
www.opcompetitiveness.bg
Част от функционалностите на сайта са създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Рзвитие на конкурентноспособността на българската икономика”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от “Търг.бг” ООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този сайт отразява официалното становище на Европейския съюз или Договарящия орган.