Възлагане на публична продан

В този под-форум на вашите въпроси ще отговарят събедни изпълнители, адвокати и консултанти, които са специалисти в търговете и публичните продажби на недвижими имоти.

Възлагане на публична продан

Мнениеот vesong на 05 Дек 2009 07:58

След съдебно решение за възлагане на имот на публична продан има ли някакви срокове за провеждането на търговете и какво става ако имота не може да се продаде?
vesong
 

Re: Възлагане на публична продан

Мнениеот jores на 08 Дек 2009 12:33

Здравейте,
времетраенето на публична продажба от съдебен изпълнител е един месец от обявяването на търга. В случай, че не се явят кандидати се насрочва втора продан, като началната цена е с 20% по - ниска. Ако и на втората продан няма кандидати мисля, че се прави нова оценка и процедурата се повтаря.
jores
 
Мнения: 90
Регистриран на: 18 Мар 2009 22:23


Назад към Консултирай се със специалисти

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron

© 2009-2012 Targ.bg Всички права запазени.

Уеб дизайн и изработка
Extensa Web Development

ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Европейски фонд
за регионално развитие
Инвестираме във вашето бъдеще
ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА
„Развитие на конкурентоспособността
на българската икономика” 2007-2013
www.opcompetitiveness.bg
Част от функционалностите на сайта са създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Рзвитие на конкурентноспособността на българската икономика”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от “Търг.бг” ООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този сайт отразява официалното становище на Европейския съюз или Договарящия орган.