не мога да уговоря оглед на имота с ЧСИ

В този под-форум на вашите въпроси ще отговарят събедни изпълнители, адвокати и консултанти, които са специалисти в търговете и публичните продажби на недвижими имоти.

не мога да уговоря оглед на имота с ЧСИ

Мнениеот smigal77 на 17 Сеп 2009 23:02

ЧСИ ми отаказва оглед.В обявлението е записано, че оглед се провежда след предварителна уговорка с ЧСИ.
От две седмици разговарям с кантората на ЧСИ. Първоначално ме уверяват , че оглед ще се извърши след набиране на кандидати. Към момента остават 3 дни, а още не мога да се уговоря час за оглед с ЧСИ.
Не желае да уговори час.
Не е ли това стандартния начин да разкарат кандидат купувачи. Без оглед на имота как да участваш в него, камо ли да платиш 120 000 лева. Имотът е на добро място и ще се получи добър търг!!!
smigal77
 

Re: не мога да уговоря оглед на имота с ЧСИ

Мнениеот jores на 18 Сеп 2009 17:29

НАпишете писменна молба до ЧСИ -то, като упоменете всички пъти в които сте му звъняли за да ви организира оглед. Ако ви откаже мълчаливо, преди края на проданта пуснете една жалба, че сте потенциален участник и ви е отнета възможността да видите имота и съответно да участвате в проданта поради което желаете насрочване на нова продан.
За по сигурно тези упражнения ги направете двама души за да има по - голяма стойност. Една жалба до дисциплинарната комисия на КЧСИ няма да навреди.
Само за справка във Варна ли е имота?
jores
 
Мнения: 90
Регистриран на: 18 Мар 2009 22:23


Назад към Консултирай се със специалисти

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron

© 2009-2012 Targ.bg Всички права запазени.

Уеб дизайн и изработка
Extensa Web Development

ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Европейски фонд
за регионално развитие
Инвестираме във вашето бъдеще
ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА
„Развитие на конкурентоспособността
на българската икономика” 2007-2013
www.opcompetitiveness.bg
Част от функционалностите на сайта са създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Рзвитие на конкурентноспособността на българската икономика”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от “Търг.бг” ООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този сайт отразява официалното становище на Европейския съюз или Договарящия орган.