Акктуализация

Тук задавайте своите въпроси и препоръки към сайта и форума. Това е мястото, където можете да споделяте проблеми с регистрация, публикации и да осъществявате цялоства връза с администраторите.

Акктуализация

Мнениеот zezo на 16 Апр 2009 12:30

Здравейте, поздравления за интересния и толкова полезен сайт.
Бих искал да направя едно предложение към администраторите на сайта, което ще улесни потребителите му.
Има ли възможност при актуализиране на дадена оферта в сайта да се направи секция, в която да пише кой са последните нови оферти? Защото когато се влезе в сайта и се, че броя на офертите е овеличен от вчра примерно с 10 бр. започва едно ровене във всички региони и преглеждане на всички оферти за да се открият новите. Ако се направи секция примерно последни добавени или нещо подобно или офертите се подредят по датата на побликуването им в сайта ще спестите доста време и нерви на разглеждащите вашия сайт. Аз влизам всеки ден интресувам се от оферти в цяла българия и е доста дразнещо и уморително това, че за да видя кои са новите оферти трябва да проверя всички региони.
Поздрави и почитания за полезния сайт.
zezo
 
Мнения: 5
Регистриран на: 16 Апр 2009 12:17

Re: Акктуализация

Мнениеот jores на 16 Апр 2009 13:00

Здравейте, тази опция може да изпозвате с RSS емисията намира се на горния панел в дясно. Чрез нея виждате всички последни промени. Възможностите са за предстоящите продажби и новините.
Благодарим за оценката на сайта.
jores
 
Мнения: 90
Регистриран на: 18 Мар 2009 22:23

Re: Акктуализация

Мнениеот art-lubitel на 10 Май 2009 11:24

Здравейте, поздравления за начинанието ви да популяризирате търговете за имоти.
Надявам се че сайта ви и този форум ще се разраства и като информация и като посещаемост -това си е една свободна ниша на пазара която неминуемо ще набира скорост ;)
Имам няколко конкретни въпроса и предложение.
Не знам по какъв метод събирате информация за търговете но според вас какъв процент са побликуваните в сайта ви от всички провеждащи се търгове за недвижими имоти(конкретно за София).
Доколкото разбрах от статиите за условията по провеждане на търга - ако няма участници на търга , се провежда втори търг със редуцирана цена на 80% от първоначалната.
Какво става обаче ако и на втория търг няма участници -провежда се трети търг или ?
Предложението ми е ако е възможно да се разбира за всеки конкретен търг дали е първи или втори
Поздрави за начинанието
art-lubitel
 

Re: Акктуализация

Мнениеот jores на 10 Май 2009 12:38

Здравейте, за гр. София смятаме, че публикуваме 100% от продажбите, но със 100% гаранция поне 95% от търговете са качени на нашата медия!
Ще започнем да качваме информация за това дали е втора публична продан, където е упоменто, защото има и преустановени продажби поради други причини, които се появяват за 2/3 и т.н. пъти.
jores
 
Мнения: 90
Регистриран на: 18 Мар 2009 22:23


Назад към Служебен

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron

© 2009-2012 Targ.bg Всички права запазени.

Уеб дизайн и изработка
Extensa Web Development

ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Европейски фонд
за регионално развитие
Инвестираме във вашето бъдеще
ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА
„Развитие на конкурентоспособността
на българската икономика” 2007-2013
www.opcompetitiveness.bg
Част от функционалностите на сайта са създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Рзвитие на конкурентноспособността на българската икономика”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от “Търг.бг” ООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този сайт отразява официалното становище на Европейския съюз или Договарящия орган.