Няколко въпроса за АДВ и ЧСИ

В този под-форум се публикуват постинги, които са извън тематиката на другите под-форуми.

Няколко въпроса за АДВ и ЧСИ

Мнениеот cremecaramel на 18 Мар 2010 01:45

Страхотен сайт! Отдавна си мисля че трябва да има място където всички търгове да са видни и прегледни на едно място. Хем да има по-голяма събираемост за продавача, хем да е по-лесен достъпа за купувачите.

В тази връзка имам няколко въпроса:

1. Какво стана със сайта на АДВ? Вече там няма никакви обяви. Вярно е че от 1 януари АДВ мина към НАП но препратката от сайта на НАП е отново към стария сайт на АДВ и там излиза "Няма намерени продажби!" Та, къде са публикувани продажбите на АДВ в момента?

2. На сайта Targ.bg отразяват ли се всички търгове-продажби на АДВ?

3. Чували сте за комисията Кушлев. До колкото съм разбрал конфискуваните от нея имоти трябва да се продават от АДВ. Само че аз досега не съм видял нито една продажба на имот дошъл от Кушлев в сайта на АДВ. Даже един път се обаждах в АДВ Варна да ги питам дали въобще някога са продавали имот конфискуван от Кушлев и те бяха категорични че такова нещо при тях не е идвало. А иначе миналата година Кушлев се похвали че е конфискувал имоти за 30 милиона лева. Къде се продават тези имоти? Някой виждал ли е подобни търгове?

4. Според вас, ЧСИ-тата публикуват ли си всичките обяви на сайта си както са задължени по закон от лятото 2009? Аз лично съм засичал няколко пъти непубликувани техни продажби.

Мерси за бъдещи подробни коментари.
cremecaramel
 
Мнения: 2
Регистриран на: 17 Мар 2010 21:23

Re: Няколко въпроса за АДВ и ЧСИ

Мнениеот jores на 18 Мар 2010 10:05

Здравейте, информацията с която разполагам за АДВ: "В момента няма обявени търгове, регионалните структури се подготвят за такива...."

targ.bg се сетреми да качва максимален обем информация, касаеща темата търгове/имоти.

За последната точка, според мен не са задължени по закон или аз поне не съм виждал такъв текст, където и да било.

Поздрави
jores
 
Мнения: 90
Регистриран на: 18 Мар 2009 22:23

Re: Няколко въпроса за АДВ и ЧСИ

Мнениеот cremecaramel на 18 Мар 2010 13:45

Мерси за бързия отговор.

5. За ЧСИ четох лятото че са били длъжни да публукуват търговете си на техния сайт. Ето тук например : http://www.chambersz.com/a/content/view/83125/112/
"...От 1 юли (2009) съдебните изпълнители ще бъдат длъжни да публикуват обявленията на сайта на браншовата камара..."
Но аз лично съм засичал няколко търга за Добрич които не са били публикувани. Не знам и кой трябва да ги контролира, така че си мисля че някои търгове не се публикуват за да не се явят нежелани купувачи...

3. За Кушлев нищо ли не знаете. Знам че са конфискували един съседен на мой селски имот и искам да го купя, само че не знам къде трябва да го публикуват и се притеснявам да не го изтръва.

1. Не съм сигурен че АДВ нямат никакви продажби в момента. Просто не могат да се управят явно с новия сайт на НАП за да ги публикуват коректно там. Сега звънях в АДВ Варна (телефон: 052/664 777) пак да питам имат ли търгове, но дава все заето ?!?!
cremecaramel
 
Мнения: 2
Регистриран на: 17 Мар 2010 21:23


Назад към Други

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron

© 2009-2012 Targ.bg Всички права запазени.

Уеб дизайн и изработка
Extensa Web Development

ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Европейски фонд
за регионално развитие
Инвестираме във вашето бъдеще
ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА
„Развитие на конкурентоспособността
на българската икономика” 2007-2013
www.opcompetitiveness.bg
Част от функционалностите на сайта са създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Рзвитие на конкурентноспособността на българската икономика”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от “Търг.бг” ООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този сайт отразява официалното становище на Европейския съюз или Договарящия орган.