rss

Търговете на НАП

Автор: www.nap.bg
 • Дата: 29.11.2011
 • Автор: targ.bg
 • Източник: targ.bg
 • Показвания: 23390
Към днешна дата НАП има обявени 67 търга за имоти в страната. Най-много имоти от НАП се продават в област Благоевград – общо 31. В област Бургас се продават 24 имота, 20 имота в област Плевен, по 2 имота в областите Габрово, Добрич, Перник, София по 1 в областите Кърджали, Ловеч, Разград, Ямбол и Монтана.

По-голямата част от имотите, които продават НАП, са парцели, промишлени обекти, сгради, търговски обекти и заведения. По няколко търга има за апартаменти, магазини и складови помещения.

Виж още статистика

Ето и някои от по-интересните търгове:

 • Три парцела в гр. Ахтопол със средна начална цена от 155 €/м2, чиято площ е между 655 м2 и 1070 м2. Крайната дата за подаване на документи е 12.12.2011 г., а търговете ще се проведат на 16.12.2011 г. в гр. Варна. Повече информация ще намерите в търгове с №№ 48721, 48718, 48717.
 • Административна сграда с прилежащ терен, в кв. Църква на гр. Перник. Сградата е на два етажа със ЗП от 402.00 кв.м. и РЗП от 2211.00 кв.м. и се състои от: телефонна централа, кабинет по охрана на труда, заседателна зала с ниша, помещение за технически секретар с тераса, кабинет на директора, две помещения за счетоводство, таван и мазе. Началната цена, от която ще започне търга е 468749 лв., а крайната дата за подаване на документи е 08.12.2011 г. Повече информация за търг № 48704.
 • Шивашки цех в гр. Сандански. Продава се първият етаж от производствена сграда, цех "Шивачи" със застроена площ от 512 кв. м., помещението е с ел. захранване, конструкция масивна - тухла, дограма - желязна. Състои се от коридор, стая - офис, в основното помещение има три стаи с по 10 кв. м., определени за съблекални и склад. Крайната дата за подаване на документи е 02.12.2011 г, а началната цена на имота е 144200 лв. Повече информация за търг № 47879.
 • Стопански двор в гр. Разлог. Продава се земя с площ от 3 355 кв.м., представляваща дворно място с равнинен характер ведно с 1/2 сграда едноетажна масивна с площ от 1 100 кв.м., тип хале, измазана отвън и отвътре, алуминиева дограма, под от циментова замазка, в много добро състояние. Началната цена, от която ще започне наддаването е 152347 лв., а крайната дата за подаване на документи е 06.12.2011 г. Повече информация за търг № 47878.
 • Месокомбинат в с. Български извор, общ. Тетевен. Продава се производствен обект - месокомбинат, представляващ масивна постройка с производствено предназначение /бивш дърводелски цех/ с обща РЗП от 1 250.00 кв.м., състояща се от 5 производствени помещения, 2 санитарни помещения /с баня, тоалетна и съблекални за персонала/, офис и обособен кланичен цех към сградата. Началната цена на търга е 227495 лв., а крайната дата за подаване на документи е 02.12.2011 г. Повече информация за търг № 47687.

Освен гореизброените търгове, НАП е изкарала и по няколко обекта – апартаменти, търговски и спортни помещения в Банско и Слънчев Бряг. Още търгове от НАП можете да намерите чрез търсачката, в базата данни на targ.bg.
 • Предложен е достоен кандидат за управител на БНБ

  Предложен е достоен кандидат за управител на БНБ

  • Любомир Христов е предложен за управител на БНБ. В разгара на кризата с КТБ, негови бяха думите „Проблемът днес не е КТБ, а БНБ"
 • Схема на БНБ за разпродаване на безценица на банките под „специален надзор“?

  Схема на БНБ за разпродаване на безценица на банките под „специален надзор“?

  • Самият УС снема от себе си отговорността за реализираните продажби, като не изисква изрично квесторите да се отчитат за действията си или да искат съгласие за всяка конкретна сделка. Резултатът би бил драстично изкуствено обезценяване на активите на „КТБ“ АД и „КАБ“ ЕАД, и продажбата им на безценица – без дори да е открито производство по несъстоятелност.
 • КТБ - сагата изобщо не е банкова, криминална е

  КТБ - сагата изобщо не е банкова, криминална е

  • Искров не иска надзорен комитет от експерти да провери банката
 • Цветан Василев с нотариално заверени показания пред съдии

  Цветан Василев с нотариално заверени показания пред съдии

  • Писмото си Цветан Василев завъшва така: „Що се отнася до институциите, които съдействаха и бездействаха, за да се случи всичко това – с тях ще си говорим в съда."
 • БНБ оповести резултатите от проверката на КТБ

  БНБ оповести резултатите от проверката на КТБ

  • Липсват документи, изтеглени са огромни суми в брой непосредствено преди затварянето на трезора. Не може да се оцени финансовото състояние на длъжниците и възможността им да обслужват кредитите си.
 • Уилям Блек за измамите в банковата система

  Уилям Блек за измамите в банковата система

  • ...Те (белите якички) следват и конкретна стратегия във финансите, защото тяхното оръжие там е счетоводството. Има рецепта за измама в счетоводния контрол и как тя да се случва. Ние открихме тази рецепта по доста странен начин ...
 • БНБ променя „Наредба №6", не става ясно защо

  БНБ променя „Наредба №6", не става ясно защо

  • БНБ променя нормативен акт (Наредба №6 на БНБ), водещ до предоставяне на по-ниско бързо ликвидно обезпечение от страна на банки, нуждаещи се от ликвидност.
 • 3,3 млрд. лв. в помощ на банките у нас разреши ЕК

  3,3 млрд. лв. в помощ на банките у нас разреши ЕК

  • Механизмът ще предостави нужна и пропорционална ликвидност в контекста на външни за системата, небанкови обстоятелства, съобщиха от Европейската комисия тази сутрин.
 • Политиците се разбраха – влоговете извън опасност

  Политиците се разбраха – влоговете извън опасност

  • Днес на консултативния съвет при президента политиците се разбраха. В интернет видях следния коментар по случая
 • БНБ не издържа стрес теста

  БНБ не издържа стрес теста

  • Обществото, чрез избранниците си, трябва да изиска БНБ да застане на висотата на централна банка, отговаряща за стабилността на банковата система като незабавно публикува резултатите от последните стрес тестове, метододиката на извършването им и мерките, които е предписала на уязвими банки.

   Ако БНБ не направи това, ще трябва да се осланяме на думата на нейния управител, която днес, на 23 юни 2014 г., струва колкото капитала на Цветан Василев в КТБ.

Вход

Коментари

Facebook дискусия

© 2009-2017 Targ.bg Всички права запазени.

Уеб дизайн и изработка
Extensa Web Development

ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Европейски фонд
за регионално развитие
Инвестираме във вашето бъдеще
ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА
„Развитие на конкурентоспособността
на българската икономика” 2007-2013
www.opcompetitiveness.bg
Част от функционалностите на сайта са създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Рзвитие на конкурентноспособността на българската икономика”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от “Търг.бг” ООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този сайт отразява официалното становище на Европейския съюз или Договарящия орган.
ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Европейски фонд
за регионално развитие
Инвестираме във вашето бъдеще
ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА
„Развитие на конкурентоспособността
на българската икономика” 2007-2013
www.opcompetitiveness.bg
Част от функционалностите на сайта са създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Рзвитие на конкурентноспособността на българската икономика”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от “Търг.бг” ООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този сайт отразява официалното становище на Европейския съюз или Договарящия орган.